^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Лобко-Лобановська Валентина Анатоліївна

ОСВІТА

1972 р. – закінчила Харківський державний педагогічний інститут ім. Г.Сковороди.

 

КАР’ЄРА

1972-1976 р.р. – вчитель української мови та літератури СШ № 101 м. Харкова.

1976 -1989 р.р. – робота в державних установах:  завідувач  відділу шкільної та студентської молоді,  інструктор  з культурно-художньої роботи, бібліотекар, діловод, інспектор з кадрів.

1989 – 1990 р.р. - вчитель української мови та літератури СШ № 31 м. Харкова.

1990 -1993 р.р.   – заступник директора з навчально-виховної роботи сш № 31 м. Харкова.

1993 -1998 р.р.  – вчитель української мови та літератури СШ № 31 м.Харкова.

1998 – 2003 р.р. – головний спеціаліст управління з питань внутрішньої політики  Харківської обласної державної адміністрації.

2003 – 2006 р.р. – начальник відділу з питань звернень громадян, діловодства та контролю Головного управління праці та соціального захисту населення  Харківської обласної державної адміністрації.

02 - 05. 2006 р. – викладач української мови та літератури  Харківського патентно-комп'ютерного коледжу.

2006- 2014 р.р. – заступник директора з навчальної роботи  з підготовки кваліфікованих робітників та довузівської підготовки Харківського індустріально-педагогічного технікуму,   секретар приймальної комісії.

З 2014 р. -  на  цей час  - викладач Харківського професійно-педагогічного фахового коледжу імені В. І. Вернадського. Голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін.

 

ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ

Викладач дисциплін «Українська мова (за професійним спрямуванням)» та «Організація і методика виховної роботи». Керівник педагогічної практики.

 

ВІДЗНАКИ

Нагороджена грамотами Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації., Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, грамотами та подяками адміністрації  Харківського індустріально-педагогічного технікуму  та Харківського державного професійно-педагогічного коледжу.

Нагороджена подяками  ради директорів закладів фахової передвищої освіти Харківської області як член журі мовно-літературних конкурсів.

 

 ІНША ДІЯЛЬНІСТЬ

   Постійний учасник педагогічних конференцій, обласних методичних об’єднань.

Впродовж кількох років  входила до складу обласного журі Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста. 

Була керівником студентів - учасників І та ІІ Всеукраїнського  відкритого марафону з української мови на освітній платформі HUMAN, що   проходив у дистанційному форматі, які стали  фіналістками  в категорії «Студенти закладів фахової педагогічної освіти».  

Має публікації в «Інформаційно-методичному віснику» коледжу та збірниках тез  всеукраїнських та обласних конференцій.

 

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних