^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Вітаємо коледж із 80-річчям із дня заснування

Шановні колеги та шановні студенти!

Сьогодні в нашому коледжі особливий день – 80 років від початку його благородного шляху, присвяченого навчанню, розвитку та вихованню майбутніх фахівців.
З моменту заснування, що відбулося за наказом Головного управління трудових резервів № 276 від 7 лютого 1944 року, наш навчальний заклад служить не лише освітнім центром, а й символом непохитної віри в силу знань та трудової діяльності.
Харківський індустріально-педагогічний технікум, з якого почалася наша історія, виник як відповідь на потреби часу, у складний період відновлення країни після війни. За ці 80 років колектив закладу пройшов великий шлях, відчував перемоги та випробування, але завжди залишався вірними своїм цілям та завданням.
Головною нашою метою завжди було і залишається підготовка кваліфікованих майстрів виробничого навчання, тих, хто здатний не лише до роботи, а й до творчого самовираження у своїй професії.
Сьогодні ми розпочинаємо святкування не лише 80-річчя історії нашого коледжу, а й 80 років вкладу в розвиток освіти, промисловості та суспільства загалом. Увесь 2024 рік пройде у нас під гаслом «80 років разом: навчання, праця та знання – ключ до успіху!» У рамках святкування цієї події у коледжі буде організовано багато різних цікавих заходів, запрошуємо усіх долучитися до участі в них.
Від щирого серця вітаємо всіх працівників та студентів з цією чудовою віхою в нашому житті! Бажаємо вам міцного здоров'я, нових звершень і безмежного натхнення у подальшій діяльності. Нехай наш коледж надалі залишається невичерпним джерелом знань, місцем, де кожен з вас знаходить свій шлях до успіху та самореалізації.

З щирими побажаннями, адміністрація ХДППФК імені В. І. Вернадського

photo 2024-02-06 22-13-48

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних