^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Зустріч з воїном ЗСУ Денисом Бабійчуком

В Україні триває повномасштабна війна, розв’язана рф, і багато студентів стали на захист рідної землі й опинилися на передовій військових дій. 24 травня для студентів групи СТ-21 куратор Костенко О.Г., голова циклової комісії Сорокіна В.П.  було проведено онлайн-зустріч з молодшим сержантом командиром взводу паном Бабійчуком Денисом Олександровичем. 

До свого рідного коледжу на зустріч з вчителями та студентами групи СТ-21 завітав Захисник – молодший сержант командир взводууправління розвідувальної роти ЗСУ Денис Олександрович, який перебуває у бойових діях у складі 92 бригаді на Ізюмському, Куп'янському напрямках. Це людина сильної волі, міцного характеру, упевнений у собі, справжній патріот України. З глибоким сумом та болем в очах ділився зі студентами спогадами, розповідав, що пережив за час, проведений на війні. Денис Олександрович своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. 

Зустріч була дуже цікавою, аналізували питання, які хвилюють всіх, хто живе в умовах війни, хоч і в різних за критичністю ситуаціях. Зокрема, говорили про життя і смерть, страх, мотивацію, натхнення, мужність, героїзм, відповідальність, цінність знання, очікувану перемогу і майбутнє України, яке, на переконання всіх, буде мирним і процвітаючим.

Зустріч була теплою і зворушливою. Такі зустрічі дуже важливі для всіх: і для воїнів, і для студентів – є відчуття взаємопідтримки і тепла сердець, що надихай й дає сили боротися дальше, кожен на своєму фронті. Студенти подякували воїну за цікаву зустріч.

Події, що відбуваються на території України з 24 лютого доводять, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Слава Героям!

Слава Україні!

изображение 2023-05-29 180223615

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних