^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Forum Sois, 2023: розбудова єдиного відкритого інформаційного простору освіти впродовж життя

З 23 по 26 травня 2023 року викладачі цикловий комісії інженерно-будівельних дисциплін В.П. Сорокіна, А.В. Мануйлова та О.Г. Костенко в онлайн-форматі прийняли участь у роботі Міжнародного науково-практичного WEB-форуму «Forum Sois, 2023: розбудова єдиного відкритого інформаційного простору освіти впродовж життя».

Організаторами WEB-форуму були Міністерство освіти і науки України, Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Українська інженерно-педагогічна академія, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Національна академія педагогічних наук України а також стратегічні партнери – провідні наукові установи, заклади освіти і громадські об’єднання України і зарубіжжя.

Під час роботи WEB-форуму було обговорення актуальних теоретичних та практичних проблемних аспектів запровадження розбудови єдиного відкритого інформаційного освітнього простору шляхом об’єднання зусиль наукових установ і закладів освіти України та європейських країн, а також держав, що обрали пріоритетним шлях сталого розвитку науки і освіти.

изображение 2023-05-28 183732643

 

изображение 2023-05-28 183847711

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних