^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Студентська конференція серед коледжів «Практичне використання IT»

Сьогоднішнє інформаційне суспільство вимагає від особистості постійного саморозвитку, критичного мислення та високих комунікаційних навичок. Одним із інструментів, який може допомогти у розвитку цих важливих навичок, є блогінг.

26.04.2023 студент групи БС-101 Кузьмич Іван і викладач комп’ютерних та цифрових технологій Марусов Михайло Сергійович  прийняли участь у студентській конференції серед коледжів «Практичне використання IT», розробили доповідь і методичні рекомендації на тему:

«Блогінг як інструмент розвитку критичного мислення та комунікаційних навичок».

00000000

Дослідження, проведене авторами, демонструє, що блогінг може сприяти розвитку критичного мислення та комунікаційних навичок. Це може бути особливо корисним для студентів, які навчаються у сфері IT, оскільки вони мають бути готові до постійної комунікації з колегами та клієнтами, а також до критичного аналізу технічної інформації.


На конференції відбулись презентації проєктів різних кластерів IT, студенти приймали участь у діалогах та ділилися досвідом. Проведення конференції серед коледжів «Практичне використання IT» обрали за традицію.

00000

Diplom page-0003 1

Diplom page-0004 1

0000

 

 

 

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних