^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Відбулось засідання Педагогічної ради

1ghjghj

26 квітня 2023 року відбулось чергове засідання Педагогічної ради. 

Директор Коледжу розпочав засідання із вшанування пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи, що сталася 37 років тому та стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці.

Далі за порядком денним розглядали наступні питання

  1. Про результати проходження атестації педагогічних працівників коледжу доповідала завідувачка НМК Рогач Ю.М.

  2. Про необхідність оновлення навчально-методичного забезпечення освітнього процесу - завідувачка НМК Рогач Ю.М.

  3. Про підготовку до проведення екзаменаційної сесії студентів коледжу та підготовку до проведення кваліфікаційних іспитів студентів коледжу доповіла заступниця директора з НМР Колпаченко Н.М.

  4. Обговорили ОПП для вступників 2023 року, а також результати опитування студентів щодо формування варіативної складової навчального плану

  5. Про стан розробки та затвердження нових посадових інструкцій доповіли Юрисконсульт Колеснікова І.О. та Старший інспектор з кадрів Нерозя Л.І.

Директор відзначив та подякував викладачам, які були задіяні в навчанні майстрів виробничого навчання, які проходили підвищення кваліфікації на базі нашого коледжу, а саме: Лобко-Лобановська В.А., Беленченко Л.Ф., Смірнова В.Ф., Котенко Н.М. та Рогач Ю.М.

Також рішенням Педагогічної ради були затверджені Правила прийому до Коледжу у 2023 році та затверджено форму додатку до диплому для випускників.

2ghjghj

3ghjghj 

 

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних