^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Немишлянському району – 50 років!

 

12 квітня 1973 року був утворений наймолодший район сучасного Харкова – Немишлянський. Отже, цього року ми відзначаємо знаменну дату – 50-річчя з дня його заснування.

Цей ювілей – справжнє свято для всіх його жителів, завдяки невтомній праці яких розквітала та розвивалась ця частина Харкова. Усіх нас багато що пов’язує з Немишлянським районом, тут розташовані та працюють відомі промислові гіганти: ВАТ «Турбоатом», ЗАТ «Завод «Південкабель» та інші; знаходяться улюблені місця відпочинку не тільки жителів району, а й всіх харків’ян – бульвар Юр’єва, кінотеатр «Київ», найвідоміша в місті каштанова алея, парки та сквери. На сучасній території району вже майже 69 років розташоване відділення нашого Харківського державного професійно-педагогічного фахового коледжу імені В. І. Вернадського. Тому наша коледжанська родина не змогла залишитись осторонь цього свята. 

 

 

Так, студенти Коледжу які проходили виробничу практику на базі багаторічного партнера ПАТ «Харківський котлово-механічний завод», разом з його фахівцями виготовили символічний герб Немишлянського району. В урочистій обстановці директор коледжу Сайчук Олександр Васильович вручив цей дарунок голові адміністрації Немишлянського  району Харківської міської ради Мироненко Тетяні Василівні. 

Сьогоднішній ювілей – із гірким присмаком, адже з початку війни Немишлянський район, як і весь Харків, знаходився під ворожим обстрілом та зазнавав руйнувань. Проте завдяки відданій роботі адміністрації району, комунальних служб та невтомній праці активних та небайдужих жителів, серед яких були й співробітники нашого коледжу, Немишлянський район знову стає затишним та комфортним. Ми впевнені, що наступного року після нашої Перемоги район загоїть усі рани та зустріне черговий день народження, радуючи нас новими будівлями, зеленими парками, скверами та щасливими мешканцями.

 1-dfsssd

2-dfsssd

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних