^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

09.02.2023 Онлайн зустріч

  09.02.2023 року в межах заходу "День відкритих дверей" відбулася онлайн зустріч з Державним навчальним закладом "Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області" на чолі з директором Амірбековим Геннадієм Джамалдіновичем, заступником директора з навчально-виробничої роботи Алатаєвою Оленою Вікторівною, заступником директора з навчально-виховної роботи Колеснік Іриною Олександрівною та майстром виробничого навчання Бренкович Анастасією Михайлівною. Колегам було вручено сертифікати про включення їх до Просвітницької Ради коледжу.

 
Студенти активно взяли участь у спілкуванні, ставили багато цікавих запитань представникам коледжу та отримали багато корисної інформації щодо вступу.
 
На заході були присутні адміністрація та представники приймальної комісії коледжу. Запит на зустріч надала викладач, педагогічне звання "старший викладач", спеціаліст вищої категорії Мамічева Антоніна Василівна.
 
З питань організації таких зустрічей звертайтеся до головного координатора відділу з питань вступу та профорієнтаційної роботи Каліберди Любові Мстиславівни (097) 594-71-52.
 
 
 
MyCollages 3
MyCollages 4
MyCollages 5

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних