^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Чергове засідання Методичної ради

Координуючий та постійно діючий орган методичної роботи в коледжі - Методична рада - 23 грудня 2022 року зібралася на чергове засідання в повному складі та розглянула заплановані питання порядку денного:

1. Підготовка до ХХІІ обласної науково-практичної конференції педагогічних працівників ЗФПО Харківської області та моніторинг участі викладачів циклових комісій в цих заходах

2. Аналіз та проблеми навчально-методичного забезпечення освітньої діяльності педагогічних працівників циклових комісій

3. Компетентність педагога та його самоосвіта, як необхідна складова сучасного освітнього процесу

4. Інформація про проведення конкурсу «Педагогічний ОСКАР–2023».

Голова методичної ради, заступниця директора з навчальної та методичної роботи Колпаченко Н. М. надала вичерпну інформацію про проведення традиційної лютневої обласної науково-практичної конференції, моніторинг участі педагогічних працівників коледжу в цих заходах з 2018 по 2022 роки довів активність та зацікавленість колег. Голови циклових комісій проаналізували якість та сучасність навчально-методичного забезпечення дисциплін онлайнового формату, означили проблеми та шляхи його осучаснення. Методисти навчально-методичного кабінету зробили ґрунтовний аналіз самоосвіти педагогічних працівників за 2022 рік, відзначили важливість та ефективність самоосвіти сучасного педагога. В ході обговорення члени Методичної ради дійшли загального висновку: у сучасному суспільстві постійна самоосвіта все більше стає умовою успіху в професійній діяльності, а також – і це особливо важливо – вона захищає від інтелектуального зубожіння особистості.

изображение 2022-12-24 174452306

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних