^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Конкурс бізнес-планів

Студенти Коледжу прийняли участь у конкурсі бізнес-планів

 

На запрошення кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування Державного біотехнологічного університету, студенти груп М-31 та М-41 прийняли участь у конкурсі бізнес-планів підприємницької діяльності серед студентів закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти. 

12 жовтня 2022 року відбувся фінал конкурсу, де рішенням експертної комісії було визначено переможців конкурсу в секціях «Виробництво і торгівля», «Сфера послуг», «Соціальний проект».

За результатами оцінювання бізнес-планів та їх рейтингової оцінки переможцями визнано студентів наступних навчальних закладів: Національний університет біоресурсів і природокористування України; Приватний заклад вищої освіти "Харківський технологічний університет «IT STEP та Харківський державний професійно-педагогічний фаховий коледж імені В. І. Вернадського.

Тож вітаємо студента групи М-41 Гнатюка Олександра з перемогою бізнес плану виробництва доступного енергоносію. Зичимо подальших успіхів у навчанні, а також втілення найсміливіших планів та ідей!!!

Адміністрація Коледжу

 1 Конкурс бізнес-планів

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних