^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

З днем працівників освіти

 

den-vchitelya

З днем працівників освіти!!

Шановні викладачі та працівники коледжу!

Щиро вітаємо Вас з професійним святомДнем працівників освіти!!!

Ваша професіяодна з найблагородніших, що обєднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і самопожертви. Саме освітяни прищеплюють своїм вихованцям любов до знань, засівають в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкривають складний духовний світ буття, дають мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредо.

Сердечна вдячність Вам за невтомну працю, великий талант педагога, любов до студентства, бо здійснюючи зв’язок часів, продовжуєтесь у своїх студентах.

Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах - бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це дається непросто. Незважаючи ні на що, свій обов’язок Ви виконуєте гідно. Завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному розвитку молодого покоління.

Бажаємо Вам насамперед – перемоги та миру! Міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

!З повагою, адміністрація коледжу

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних